газова пушалка мъглообразувател .БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА+подарък балон с газ.

Отоплителната спирала (от неръждаема стомана) се състои от две части, които са свързани помежду си и с възможност на лесна подмяна, която се предлага като резервна част.

 

 

 Инструкция за употреба

Третирането на пчелите се извършва с емулсия от амитраз и парафиново масло.

Препоръчва се емулсията да подготвяте по следващия начин:

- със спринцовка от 20 мл се претегля 100 мл парафиново масло, което се сипва в стъклена или пластмасова бутилка от около 200 мл.

- със съща спринцовка се измерва 10 мл амитраз който също се сипва в бутилка и след това съдържанието на бутилката добре и силно се разклаща, за да се направи добра емулсия.

Подготвената емулсия се изсипва в резервоара на апарата и след това с помоща на помпата с натискане на лоста се инжектира необходимото количество емулсия, докато не излезне от изпускателната тръба чрез изходна дюза. След отваряне на газовия вентил пускаме газ към горелката и го запалваме в защитна мрежа. Чрез отоплителна спирала ще започне, под влиянието на топлината да се появяват тънки струи от топла емулсия и след 2-3 секунди гъст дим, с който извършваме третиране на пчелите срещу вароа.

За третирането на едно пчелно семейство е достатъчен един добър поток от дим . Опушването се извършва без да се вкарва в кошера изходната дюза. Слага се на входа, натиска се лост и третирането е завършено.

В края на сезона (пролет, есен) е необходимо почистване и смазване на помпата с машинно масло. Също така е необходимо и почистване на отоплителната спирала. Достатъчно е в резервоара да налеем вода и с натискане на лоста да я измием докато не изпразним резервоара.

С VITA DM-3 газова пушалка получавате:

-Инструкция за употреба.


Тегло: 0,25 кг.
Цена: 169,00 лв.
Количество:


Общо 0 лв.
Общо 0 кг.

60 кошера дадан блат с пчелни семейства (млади майки) в много добро състояние. 53 бр. 12 рамкови с по 2 магазина х 180 лв. бр. 7 бр. 10 рамкови смногокорпусен магазин х 140 лв. бр. Кошерите се продават заедно с: 350 бр. изградени магазинни рамки (дадан блат). 70 бр. Изградени многокорпусни рамки Газова пушалка Vita DM (сръбска) Бетонни блокчета на които са поставени кошерите гр. Русе, Христо Хаджихристов, 0888 788 906

Име: Христо Хаджихристов Тел: 0888 788 906 е-поща: hvr07@abv.bg

Продавам пчелни семейства ДБ 10 рамкови с 1 магазин 160 лв.може и само семействата

Име: Стойчо Стоев Тел: 0896833617 е-поща: zoo_market@mail.bg

Продавам пчелни семейства-20 бр, от пчелин в района на Харманли.Дадан-блат. Цена на рамката-20лв. Телефон за връзка 0885 774569

Име: Павел Димитров Тел: 0885774569 е-поща: dementiacrust@abv.bg

Виж всички обяви!
Добави своята безплатна обява!