Газова пушалка fogger

Инструкция за употреба

Третирането на пчелите се извършва с емулсия от амитраз и парафиново масло.

Препоръчва се емулсията да подготвяте по следващия начин:

- със спринцовка от 20 мл се претегля 100 мл парафиново масло, което се сипва в стъклена или пластмасова бутилка от около 200 мл.

- със съща спринцовка се измерва 10 мл амитраз който също се сипва в бутилка и след това съдържанието на бутилката добре и силно се разклаща, за да се направи добра емулсия.

Подготвената емулсия се изсипва в резервоара на апарата и след това с помоща на помпата с натискане на лоста се инжектира необходимото количество емулсия, докато не излезне от изпускателната тръба чрез изходна дюза. След отваряне на газовия вентил пускаме газ към горелката и го запалваме в защитна мрежа. Чрез отоплителна спирала ще започне, под влиянието на топлината да се появяват тънки струи от топла емулсия и след 2-3 секунди гъст дим, с който извършваме третиране на пчелите срещу вароа.

За третирането на едно пчелно семейство е достатъчен един добър поток от дим . Опушването се извършва без да се вкарва в кошера изходната дюза. Слага се на входа, натиска се лост и третирането е завършено.

В края на сезона (пролет, есен) е необходимо почистване и смазване на помпата с машинно масло. Също така е необходимо и почистване на отоплителната спирала. Достатъчно е в резервоара да налеем вода и с натискане на лоста да я измием докато не изпразним резервоара.

С  газова пушалка получавате:

газовата бутилка се продава отделно цена 20 лв.

-Инструкция за употреба.


Тегло: 0,00 кг.
Цена: 300,00 лв.
Количество:


Общо 0 лв.
Общо 0 кг.

Продавам пчелни семейства ДБ 10 рамкови с 1 магазин 160 лв.може и само семействата

Име: Стойчо Стоев Тел: 0896833617 е-поща: zoo_market@mail.bg

Продавам пчелни семейства-20 бр, от пчелин в района на Харманли.Дадан-блат. Цена на рамката-20лв. Телефон за връзка 0885 774569

Име: Павел Димитров Тел: 0885774569 е-поща: dementiacrust@abv.bg

Произвеждам всички видове нови пчелни кошери. Цената е според избрания вид кошери, степента на тяхната окомплектовка и заявените количества – 54.00 – 87.00 лв. Подготвен съм да работя по Пчеларската програма на ДФ „Земеделие“. Издавам документи за дърводелската услуга.

Име: Георги Тодоров Тел: 0889350803 е-поща: branimiratodorova@abv.bg
Виж всички обяви!
Добави своята безплатна обява!